Aan- of uitbouw(en)

U wilt gaan verbouwen, aanbouwen of nieuwbouwen? Denkt u aan een vergroting van uw woonkamer, (bij)keuken of berging? Of wilt u een aanbouw van een serre, erker, carpot of garage? Behalve een solide plan, heeft u daarvoor een bouwaanvraag nodig. Deze bouwaanvraag is noodzakelijk, zodat uw gemeente u toestemming kan verlenen om aan de slag te gaan.

Voordat de gemeente u toestemming (een bouwvergunning) geeft, moet de aanvraag voldoen aan bepaalde eisen. Want elk detail wordt beoordeeld door uw gemeente. Is dit detail wel of niet strijdig met het bouwbesluit? Hoe staat de welstandscommissie tegenover dit detail? Strookt een en ander met de eisen van de gemeente? SchmidtBouw verzorgt de noodzakelijke bouwtekeningen tot een bouwkundig kloppend geheel waarop daadwerkelijk een vergunning kan worden verleend. Ook hierin is Schmidt BouwCombi al jaren met succes actief.

Vertelt u ons uw wensen en eisen en wij vertalen het in een passend, realistisch en vooral vakkundig bouwplan waarbij wij voor u het gehele proces verzorgen.
2010 - 2024 SchmidtBouw | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden